Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

CFR Cluj pierde puncte importante acasă cu Dunărea Călărași

Sâmbătă seara, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a 15-a a Ligii I la fotbal, CFR Cluj și Dunărea Călărași au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Ardelenii aveau mare nevoie de victorie pentru a-și mări avansul față de principalele contracandidate la câștigarea titlului de campioană a României.

Totuși, CFR a dat peste o echipă croită după chipul antrenorului Dan Alexa. Dunărea a avut o atitudine războinică și arțăgoasă și a reușit să taie din fașă cele mai multe atacuri ale ardelenilor.

CFR a dominat, dar a fost o dominare sterilă, ardelenii creându-și destul de puține ocazii de a marca.

De altfel, etapa a 15-a a Ligii I s-a dovedit a fi, până acum, una a surprizelor. Pentru că în celelalte meciuri jucate s-au înregistrat următoarele rezultate: Astra Giurgiu – Politehnica Iași 1-2, Viitorul Constanța – Concordia Chiajna 0-0 și Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1.

Duminică se joacă AFC Hermannstadt – FC Botoșani de la 17.30 și derbiul Dinamo – FCSB de la ora 21.00. Etapa se încheie luni seara când, de la ora 21.00, avem duelul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv