Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0. Derbiul care a complicat viața în ‘Gruia’

Luni seara, la Cluj, în cartierul Gruia, s-a jucat derbiul etapei a 10-a a Ligii I la fotbal.

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 0-0, un meci în care oaspeții au părut echipa mai în formă, oltenii ratând și un penalty pe final, prin Mitriță.

A fost egalul care a confirmat supremația FCSB-ului în Liga I, trupa antrenată de Nicolae Dică având deja patru puncte avans față de principalele urmăritoare, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș.

A fost însă și egalul care complică viața din Gruia. Pentru că oamenii cu bani de la CFR și-au propus o nouă rerevoluție la echipă, dacă se poate spune așa.

Planul ar fi ca echipa să scape de Iuliu Mureșan, Răzvan Zamfir și Antonio Conceicao și să fie readuși la echipă Marian Copilu, Marius Bilașco, Bogdan Mare și Edi Iordănescu.

Până se liniștesc apele la CFR să vedem și celelalte rezultate înregistrate în etapa a 10-a a Ligii I: Dinamo București – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0, FC Voluntari – FC Botoșani 1-1, Gaz Metan Mediaș – Politehnica Iași 1-0, Viitorul Constanța – Astra Giurgiu 1-0, AFC Hermannstadt – FCSB 1-3 și Concordia Chiajna – Dunărea Călărași 1-1.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv