Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cosmin Olăroiu a ajuns “Prinţul Dubaiului” (VIDEO)

Al Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat, marţi seara, în finala Ligii Campionilor Asiei, după un meci de infarct, câştigat cu 3-2 împotriva echipei Al Hilal.

olaroiu_scandal

Trupa lui Olăroiu a condus cu 2-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Lima şi Ribeiro, dar a avut nevoie de încă un gol venit, practic, la ultima fază a meciului pentru a-şi asigura calificarea. Almeida şi Eduardo au înscris pentru Al Hilal în repriza a doua, iar la 2-2 formaţia din Arabia Saudită s-ar fi calificată în finală graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare, în tur fiind 1-1. Sud-coreanul Kwon Kyung Won a marcat golul calificării pentru Al Ahli Dubai şi a pornit iureşul pe “Rashed Stadium” din Dubai. Bucuria gazdelor a fost de nedescris, iar prinţii care conduc practic clubul nu au ezitat să-l arunce pe antrenorul român în sus de bucurie.

Al Ahli Dubai se califică pentru prima dată în istoria clubului în finala Ligii Campionilor Asiei şi este doar al doilea club din Emirate ce reuşeşte o asemenea performanţă, după Al Ain, campioană în 2003 şi vicecampioană în 2005. Cosmin Olăroiu speră să depăşească performanţa lui Laurenţiu Reghecampf, tehnician care în sezonul trecut a ajuns cu Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei, dar a pierdut ultimul act al competiţiei, 0-0 şi 0-1 cu australienii de la Western Sydney Wanderers. Oamenii lui Olăroiu vor da în ultimul act peste învingătoarea dintre Gamba Osaka (Japonia, campioana din 2008) şi Guangzhou Evergrande (China, campioana din 2013). În cazul în care va câştiga finala Ligii Campionilor Asiei, Cosmin Olăroiu va merge cu echipa sa la Campionatul Mondial al cluburilor, campioana Asiei urmând să dea piept cu mexicanii de la FC America pe 13 decembrie, în faza sferturilor de finală.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv