Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Daniel Niculae revine în Liga I, la Astra Giurgiu

Atacantul Daniel Niculae, fostul jucător al formaţiei Rapid Bucureşti, a ajuns la un acord cu conducerea clubului Astra Giurgiu.

Sapunaru si Niculae au revenit in Liga I pentru a prinde echipa nationala (sursa foto Facebook Cristian Sapunaru)
Sapunaru si Niculae au revenit in Liga I pentru a prinde echipa nationala (sursa foto Facebook Cristian Sapunaru)

Niculae urmează să semneze un contract pe un sezon cu formaţia antrenată de Marius Şumudică. Fotbalistul a anunţat, la Digi Sport, ca a ales Astra după mai multe discuţii purtate cu fanii Rapidului.

Niculae a solicitat acordul fanilor giuleşteni pentru a putea semna cu Astra. A contat foarte mult faptul că în fruntea clubului giurgiuvean se află doi dintre cei mai iubiţi rapidişti ai momentului, antrenorul Marius Şumudică şi preşedintele Dani Coman.

Niculae a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Marius Şumudică, la singura şedinţă de pregătire programată miercuri. Fotbalistul speră să mai prindă meciuri în cupele europene cu actuala sa echipă şi nu exclude posibilitatea de a reveni în circuitul echipei naţionale.

Totuşi, rămâne de văzut dacă fotbalistul de 33 de ani va fi forţat în această toamnă, fiind în urmă cu pregătirea fizică. Niculae îşi va prelungi contractul cu Astra în vară, dacă giurgiuvenii scapă de problemele financiare pe care le au în acest moment.

Atacantul este al doilea “fan al Rapidului” care îşi găseşte echipă în Liga I, în acest sezon, după ce bunul său prieten Cristian Săpunaru a semnat cu Pandurii Târgu Jiu şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv