Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Dennis Man, inclus de UEFA între cei mai buni 50 de tineri fotbalişti din Europa

Site-ul oficial UEFA a dat publicităţii, vineri, o listă cu cei mai buni 50 de tineri fotbalişti legitimaţi la cluburi din Europa.

sursa foto digisport.ro

Iar pe lista cu marile speranţe ale fotbalului european apare şi mijlocaşul Dennis Man, de la FCSB. Jucătorul, crescut la Arad, are 19 ani şi deja un palmares impresionant.

A marcat 9 goluri în 39 de meciuri pentru prima echipă a lui FCSB, două goluri în patru selecţii la naţionala de tineret a României, iar deja selecţionerul Cosmin Contra se gândeşte să-l promoveze la naţionala de seniori a României.

În plus, cei de la UEFA susţin că Gigi Becali, patronul echipei FCSB, nu a greşit deloc când i-a pus lui Man o clauză de reziliere a contractului de 50 de milioane de euro.

Specialiştii UEFA se aşteaptă ca Man să devină una dintre revelaţiile lui 2018, alături de nume grele precum Milan Skriniar, de la Internazionale Milano, Justin Kluivert, noul fotbalist-minune propus de Ajax Amsterdam, Sergej Milinkovic Savic, jucător de la Lazio Roma şi pe care Manchester City şi Paris Saint Germain vor să dea 70 de milioane de euro, Kepa Arrizabalaga, portarul lui Athletic Bilbao dorit de Real Madrid, şi Jadon Sancho, fotbalist de numai 17 ani care deja a debutat la echipa de seniori a Borussiei Dortmund.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv