Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Constănţenii au obţinut cea mai spectaculoasă victorie a sezonului

Dinamo – Viitorul 1-5! Trupa lui Hagi, pas mare spre titlu

În ultimul meci al etapei a XVI-a din Liga I, Viitorul Constanţa a obţinut o victorie de senzaţie, 5-1 cu Dinamo, la Bucureşti.

sursa foto: academiahagi.tv
sursa foto: academiahagi.tv

A fost cea mai usturătoare înfrângere suferită de dinamovişti pe teren propriu în ultimele trei decenii şi o victorie care o transformă pe Viitorul în mare favorită la câştigarea titlului de campioană.

Meciul nu a fost lipsit, însă, de momente încinse. La 0-0, mai întâi Dinamo a cerut un penalty la un fault comis asupra lui Gnohere, fază la care s-a decis eronat offside.

Apoi, în minutul 32, Mevlja a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător, şi echilibrul s-a rupt. Florin Tănase a deschis scorul din penalty, iar după pauză meciul s-a transformat într-un recital al constănţenilor.

Achim şi Aganovic au reuşit câte o dublă pentru Viitorul, în timp ce Gnohere a înscris golul de onoare al dinamoviştilor.

La finalul partidei, Mircea Rednic a acuzat arbitrajul, dar a precizat şi că mai mulţi dintre elevii săi vor plăti pentru evoluţiile lamentabile, primul pe lista neagră fiind fundaşul Feussi.

De partea cealaltă, Gheorghe Hagi şi-a lăudat elevii şi spune că a fost un meci în care celor de la Viitorul le-a ieşit tot ce şi-au propus. Totuşi, Hagi susţine că este mult prea devreme pentru a vorbi despre un posibil titlu câştigat de constănţeni.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv