Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Doliu în lumea sportului românesc. S-a sinucis fostul boxer Viorel Soroceanu

Lumea sportului de la noi a fost lovită, de Crăciun, de o mare tragedie.

Viorel Soroceanu (sursa foto bzi.ro)

Viorel Soroceanu, fost dublu campion naţional la box, şi-a pus capăt zilelor la vârsta de 63 de ani. Trupul său neînsufleţit a fost găsit în autoturismul proprietate personală în parcarea unui centru comercial din Iaşi.

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, după ce şi-a tăiat venele. Conform bzi.ro, Soroceanu a lăsat un bilet de adio prin care cerea iertare pentru gestul făcut.

Fostul boxer român a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă la ficat. De atunci, Soroceanu a mai încercat o dată să se sinucidă, dar a fost salvat de medici.

De această dată, doctorii nu au mai putut decât să constate decesul. Soroceanu avea 110 victorii şi doar 10 înfrângeri în box. Iar după retragerea din activitate a devenit un reputat antrenor.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv