Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FABULOS! Mihaela Buzărnescu o bate pe favorita 4 și este în optimi la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu, ocupanta locului 33 mondial, și-a depus candidatura la titlul de revelația actualei ediții de la Roland Garros, după ce în 16-imi de finală a produs cea mai mare surpriză înregistrată până acum.

Sportiva noastră a obținut, vineri, victoria carierei, reușind să se impună, scor 6-3, 7-5, în disputa cu Elina Svitolina, din Ucraina, ocupanta locului 4 mondial.

A fost un succes obținut în 99 de minute și la capătul unui meci în care jucătoarea noastră s-a bătut pentru fiecare punct în parte și a reușit să-și alerge foarte mult adversara, obligând-o pe Svitolina să lovească mai mereu din situații extrem de complicate.

Însă diferența s-a făcut la modul curajos în care Mihaela a abordat momentele în care se afla în dificultate. În game-ul 4 din setul doi, sportiva noastră a reușit un rebreak decisiv, prin care nu i-a permis adversarei să se distanțeze la 3-1.

Apoi, Mihaela a mai reușit un rebreak la 4-5, salvând o minge de set. În ultimul game din meci, Svitolina a avut 40-15 și două mingi de a duce setul II în tiebreak, dar Mihaela a reușit patru puncte la rând și și-a asigurat cea mai importantă victorie a carierei.

Succesul de vineri îi asigură sportivei noastre calificarea pentru prima dată în cariera în optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam, dar și 240 de puncte WTA și un cec în valoare de 222.000 de euro.

Iar după ce ai bătut-o pe ocupanta locului 4 mondial îți permiți să visezi la tot ce este mai frumos. Următoarea adversară a Mihaelei va fi favorita 13, Madison Keys, sportivă care în 16-imi a trecut, cu 6-1, 7-6, de japoneza Naomi Osaka, favorita numărul 21.

Madison Keys și Mihaela Buzărnescu nu s-au mai întâlnit până acum. De remarcat că anul trecut, pe vremea aceasta, sportiva noastră ocupa abia locul 374 mondial și se pregătea să câștige challengerul de 60.000 de dolari de la Hodmezovasarhely, Ungaria.

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv