Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FCSB a fost eliminată de Rapid Viena și rămânem fără echipe în cupele europene

România nu va avea participante în grupele cupelor europene la fotbal, în sezonul 2018-2019.

După ce CFR Cluj, campioana României en-titre, a fost surclasată de Dudelange, din Luxemburg, FCSB, ultima speranță a noastră la o participare în grupele Europa League, a fost eliminată de Rapid Viena, din Austria.

Adversarii au venit la București pentru a ține cu dinții de avantajul luat în tur, când s-au impus cu 3-1.

FCSB a avut șansa să reintre rapid în lupta pentru calificare, Gnohere reușind să deschidă scorul pe Arena Națională încă din minutul 12.

Atacantul francez a pus latul la o centrare excelentă a lui Mihai Roman, însă creierul acțiunii a fost Florin Tănase.

FCSB a intrat chiar cu avantaj de două goluri la cabine. În prelungirile primei reprize, Roman a reluat cu capul dintr-o poziție anormală și a punctat cu largul concurs al unui fundaș advers, care a deviat balonul.

La 2-0, vicecampioana României era calificată în grupe. Dar minunea a durat mai puțin de 20 de minute. Pentru Sonnleitner a redus din diferență în minutul 63, marcând golul care a ucis toate speranțele avute de oamenii lui Nicolae Dică.

A fost un gol înscris tot cu capul, dar și cu largul concurs al lui Andrei Vlad, goalkeeper trădat din nou de lipsa de experiență.

Finalul de meci a fost incandescent. Mai întâi, Andrei Ivan putea da stingerea pe Național Arena. Fostul atacant al Craiovei s-a distrat cu FCSB, a șutat în forță și Andrei Vlad a respins cu greu în transversală, balonul sărind apoi spre centrul careului.

Apoi, Rusescu putea duce meciul în prelungiri, dar voleul său din câțiva metri a fost scos incredibil de goalkeeperul advers.

S-a terminat 2-1 pentru FCSB, dar austriecii ajung în grupele Europa League, calificându-se cu 4-3 la general, iar românii vor urmări meciurile de fotbal adevărat la televizor.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv