Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FCSB, calificare cu emoții în optimile de finală ale Cupei României. Rapid a părăsit competiția

Joi seară s-au jucat ultimele patru meciuri din 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal.

Au intrat în luptă formații de top precum FCSB, vicecampioana națională en-titre, sau Astra Giurgiu, dar și Rapid București, una dintre revelațiile competiției.

Folosind o echipă cu multe improvizații, FCSB a trecut greu de Unirea Alba Iulia, formație venită din Liga a treia. A fost 1-0 pentru bucureșteni, grație unui gol marcat de Raul Rusescu în minutul 85.

FCSB-iștii au recunoscut că nu se așteptau la un meci strălucitor, ținând cont de formula trimisă pe teren, și chiar că se pregăteau pentru prelungiri și eventuale lovituri de departajare, la cum decurgea jocul.

Astra Giurgiu a dat recital pe terenul formației Luceafărul Oradea, impunându-se cu 5-1, în timp ce Gaz Metan Mediaș a avut nevoie de un număr record de lovituri de departajare pentru a trece de Bucovina Rădăuți.

Rapid București a părăsit competiția de o manieră surprinzătoare. Giuleștenii au cedat, cu 0-2, în meciul cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Asta în ciuda faptului că giuleștenii erau extrem de fericiți, la tragerea la sorți, că au picat cu o altă echipă din Liga a treia.

Cele 16 echipe calificate în faza optimilor de finală sunt 12 din prima ligă, Dinamo București, FCSB, CFR Cluj, Astra Giurgiu, CS Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaș, AFC Hermannstadt, Dunărea Călărași, Politehnica Iași, FC Voluntari, Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul Constanța, și patru echipe din ligi inferioare, Universitatea Cluj, Turris Oltul Turnu Măgurele, CS Mioveni și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Din prima ligă au fost eliminate în 16-imi FC Botoșani și Concordia Chiajna, ambele învinse de alte echipe din Liga I.

Tragerea la sorți pentru faza optimilor de finală va avea loc vineri de la ora 11.00.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv