Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FCSB câștigă cu Hermannstadt și se distanțează în fruntea clasamentului din Liga I

Duminică seara, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a 10-a a Ligii I la fotbal, FCSB, vicecampioana națională en-titre, s-a impus, cu 3-1, pe terenul formației AFC Hermannstadt.

A fost un meci decis de inspirația lui Nicolae Dică și geniul puștiului Moruțan, poate cel mai bun tânăr jucător lansat de fotbalul românesc în ultimii mulți ani.

Cei de la Hermannstadt au început meciul în forță și au dominat clar primele 30 de minute. Și-au creat câteva ocazii importante, una dintre acestea fiind fructificată de Dâlbea în minutul 25.

În minutul 38, Dică ia o decizie care avea să întoarcă soarta partidei. Sacrifică un închizător, pe Popescu, și îl aruncă în luptă pe Moruțan, pentru a beneficia de un plus de viteză în avanposturi.

Florin Tănase a egalat în minutul 41, iar două pase de geniu date de Moruțan, în repriza a doua, au făcut diferența, aducând golurile înscrise de Gnohere și același Tănase.

S-a terminat 3-1 pentru FCSB, iar trupa antrenată de Nicolae Dică are acum, deja, patru puncte avans față de principalele urmăritoare.

Doar CFR Cluj se mai poate apropia la două puncte de FCSB, dar pentru asta ardelenii sunt obligați să câștige derbiul cu CS Universitatea Craiova de luni seara.

Până acum, în etapa a 10-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Dinamo București – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0, FC Voluntari – FC Botoșani 1-1, Gaz Metan Mediaș – Politehnica Iași 1-0, Viitorul Constanța – Astra Giurgiu 1-0.

Luni seara avem Concordia Chiajna – Dunărea Călărași (18.00) și CFR Cluj – CS Universitatea Craiova (21.00).

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv