Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FCSB s-a împiedicat de FC Botoșani

FCSB, vicecampioana României la fotbal, a ratat ocazia de a se distanța decisiv în lupta pentru locul 1, trupa antrenată de Nicolae Dică obținând doar un 2-2 acasă cu FC Botoșani, în etapa a șaptea din Liga I.

A fost doar a doua oară în 12 meciuri când FC Botoșani reușește să o încurce pe FCSB, însă punctul obținut de moldoveni în deplasare a fost unul extrem de muncit, pe final gazdele ratând câteva ocazii uriașe.

Dennis Man, cu șansă, și Gnohere, din penalty, au făcut ca FCSB să conducă cu 2-0 încă din minutul 23. A fost momentul din care gazdele au început să creadă că partida va fi o simplă formalitate.

Însă botoșănenii au ieșit mai mult la joc și neașteptatul s-a produs. Papa a redus din diferență chiar înainte de pauză, cu o lovitură cu capul înșelătoare.

Mihai Roman II a egalat în minutul 75, după o excelentă acțiune de atac a oaspeților care au profitat de găurile din centrul defensivei adverse.

Pe final, Eduard Pap, goalkeeperul oaspeților, a făcut adevărate minuni între buturi și a împiedicat-o pe FCSB să obțină a cincea victorie consecutivă din Liga I.

FCSB ocupă locul 1 în Liga I, dar oamenii lui Nicolae Dică au doar două puncte avans față de CFR Cluj, 1-2 acasă cu Viitorul Constanța, și trei puncte avans față de un grup de patru echipe din care fac parte CS Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan Mediaș.

Luni seara, în ultimul meci al rundei, Politehnica Iași primește replica formației Concordia Chiajna.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv