Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FORMULA 1: Vettel a câştigat Grand Prix-ul Ungariei şi s-a distanţat în clasamentul general

Germanul Sebastian Vettel, de la Ferrari, şi-a trecut în cont, duminică, a 46-a victorie din Campionatul Mondial de Formula 1, după ce s-a impus în Grand Prix-ul Ungariei.

Plecat din pole-position, Vettel a beneficiat din plin de suportul coechipierului său, finlandezul Kimi Raikkonen, care s-a menţinut în permanenţă în spatele neamţului şi l-a protejat pe acesta de atacurile rivalilor.

În final, diferenţa dintre primii piloţii a fost una minimă, însă Vettel şi Raikkonen au părut în permanenţă că sunt la conducerea ostilităţilor.

Graţie succesului de la Hungaroring, Vettel a ajuns la 202 puncte în clasamentul general, neamţul având cu 14 puncte mai mult decât britanicul Lewis Hamilton, de la Mercedes, şi peste 33 de puncte avans faţă de finlandezul Valtteri Bottas, colegul lui Hamilton de la Mercedes.

Pentru piloţii de Formula 1 urmează o vacanţă de patru săptămâni, următoarea etapă, a 12-a din cele 20 programate în acest an, urmând a avea loc pe 27 august, la Grand Prix-ul Belgiei fiind găzduit de Circuit de Spa-Francorchamps.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv