Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: 23 de jucători selecţionaţi de Daum pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru

Christoph Daum, selecţionerul României, a anunţat, luni dimineaţa, pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal, lotul pe care se va baza la dubla cu Armenia şi Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial.

“Tricolorii” îşi joacă ultima şansă de a acceda la barajul pentru World Cup, astfel că oamenii lui Daum sunt obligaţi să scoată maxim de puncte din cele două partide.

Disputa cu Armenia va avea loc vineri, 1 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, iar confruntarea cu Muntenegru va avea loc luni, 4 septembrie, de la ora 21.45, în Muntenegru.

România are 6 puncte în acest moment, din 6 meciuri jucate, şi se află pe locul al patrulea în grupă, fiind la patru puncte de locul 2, cel care asigură în mare măsură calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial.

Selecţionerul Christoph Daum mizează pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru pe portarii Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon şi Florin Niţă, fundaşii Bogdan Ţîru, Vlad Chiricheş, Valerică Găman, Alin Toşca, Romario Benzar, Steliano Filip, Cristian Ganea şi Sergiu Hanca, mijlocaşii Eric Bicfalvi, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Mihai Pintilii, Alexandru Băluţă, Ciprian Deac, Alexandru Maxim şi Alexandru Chipciu şi atacanţii Adi Popa, Andrei Ivan, Bogdan Stancu şi Florin Andone.

În cazul în care apar accidentări sau probleme de altă natură, Daum a stabilit şi o listă adiţională de jucători de rezervă, listă pe care se află Silviu Lung, Cosmin Moţi, Alexandru Măţel, Ionuţ Nedelcearu, Dragoş Nedelcu, Constantin Budescu, Dorin Rotariu, Gheorghe Grozav, George Puşcaş, Florin Tănase şi Cătălin Golofca.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv