Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Astra câştigă restanţa de la Iaşi şi merge în play-off. Calculele dinaintea ultimei etape a sezonului regulat

Astra Giurgiu, campioana României la fotbal, a devenit oficial, joi, a treia echipă calificată în play-off-ul Ligii I.

 

sursa foto voceagiurgiului.ro

Formaţia antrenată de Marius Şumudică s-a impus, scor 3-2, pe terenul echipei CSM Politehnica Iaşi, după un meci în care gazdele au condus cu 2-1, în minutul 56.

Daniel Niculae a deschis scorul în minutul 12, însă finalul primei reprize a aparţinut gazdelor, Ştefănescu şi Andrei Cristea, din penalty, reuşind să întoarcă rezultatul.

Săpunaru a egalat în minutul 57, după un alt penalty, iar Teixeira a înscris golul victoriei în minutul 72, cu o execuţie spectaculoasă. Pe final, astralii s-au umplut de cartonaşe galbene fiind acuzaţi că trag de timp.

Cu 41 de puncte la activ, campioana en-titre a României urcă pe locul al treilea al Ligii I şi scapă de emoţiile calificării în play-off înainte de meciul cu FC Botoşani din ultima etapă. Chiar şi aşa, Marius Şumudică speră ca băieţii săi să nu se îmbete cu apă rece şi să obţină la sfârşitul săptămânii o nouă victorie care să îmbunătăţească zestrea Astrei pentru play-off.

Viitorul Constanţa şi Steaua Bucureşti sunt celelalte două echipe calificate deja în play-off. Pentru ultimele trei locuri se bat patru formaţii, respectiv CFR Cluj (40 de puncte, 41-23 golaveraj), CS Universitatea Craiova (40 de puncte, 35-26 golaveraj), Gaz Metan Mediaş (39 de puncte, 36-26 golaveraj) şi Dinamo Bucureşti (38 de puncte, 38-33 golaveraj).

Cea mai dificilă misiune o au CS Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş pentru că se întâlnesc în meci direct, astfel că cine pierde este în mare pericol să rateze play-off-ul.

Dinamo are doar varianta victoriei în deplasarea de la Pandurii Târgu Jiu, în timp ce CFR Cluj se califică şi cu un egal obţinut în meciul cu Viitorul Constanţa de pe teren propriu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv