Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Bayern Munchen – Real Madrid, finala din semifinalele UEFA Champions League

Miercuri seara se joacă meciul dintre Bayern Munchen și Real Madrid, din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League.

Multă lume vedea un duel Bayern – Real în finală, dar sorții au făcut ca cele două formații să dea piept în faza semifinalelor.

Se anunță două dueluri extrem de încinse, mai ales că jucătorii celor două formații au multe polițe de plătit. 

Bayern vrea să-și ia revanșa după ce în sezonul trecut, în sferturi, formația germană a fost eliminată de către Real la capătul unei duble cu cântec și în care nemții au acuzat dur arbitrajul.

Însă Real Madrid, deși nu a strălucit în acest sezon, nu vrea să rateze ocazia de a-și trece trofeul în cont pentru a treia oară la rând și pentru a patra oară în ultimii cinci ani.

Bayern și Real au pierdut rar în acest sezon. Dovadă stă faptul că spaniolii au o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri oficiale, iar Bayern are un palmares formidabil în ultimele 27 de meciuri oficiale (24 de victorii, două egaluri și o singură înfrângere).

Mai constantă în evoluții, Bayern a câștigat deja titlul de campioană a Germaniei. Asta și pentru că, spre deosebire de Real, care stă practic doar în Cristiano Ronaldo, nemții au o forță colectivă uimitoare.

Lewandowski este golgeter, cu 39 de goluri înscrie în 43 de meciuri jucate, dar în spatele său strălucesc Thomas Muller, James Rodriguez sau veteranii Arjen Robben ori Frank Ribery.

Bayern Munchen – Real Madrid începe de la 21.45, ora României, și este transmis în direct de PRO TV și Telekom Sport 1.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv