Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj câștigă Supercupa României, după un meci modest cu Universitatea Craiova

Sâmbătă seara, pe Stadionul Ion Oblemenco, din Craiova, s-a disputat o nouă ediție a Supercupei României.

CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii I, a trecut, cu 1-0, de CS Universitatea Craiova, deținătoarea Cupei României și și-a trecut în cont al 11-lea trofeu cucerit în ultimii 11 ani.

A fost un meci decis de golul marcat de Culio, din penalty, în minutul 78, dar per ansamblu a fost un meci modest, în care ambele formații au arătat că sunt departe de forma ideală.

La Craiova e mai de înțeles, în condițiile în care formația din Bănie s-a despărțit în această vară de trei piese grele, Băluță, Gustavo și Screciu.

La CFR Cluj situația este îngrijorătoare. Deși au utilizat cam aceeași formulă ca în sezonul trecut, ardelenii au părut o echipă greoaie, care construiește bătrânește și se bazează aproape exclusiv pe inspirația individuală. De altfel, singurul gol al meciului a venit dintr-un penalty obținut de Omrani, care a insistat într-o acțiune purtată pe partea stângă.

Spunem că forma arătată de CFR este îngrijorătoare pentru că bat la poartă meciurile din preliminariile UEFA Champions League, trupa antrenată de Edi Iordănescu urmând să dea piept cel mai probabil cu Malmo FF, pe 24 iulie, pe teren propriu, în prima manșă din turul II preliminar.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv