Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj – FCSB 1-1. Ardelenii îşi menţin avansul de patru puncte

Etapa a 11-a a Ligii I la fotbal a adus şi cel mai aşteptat meci al sezonului, duelul dintre CFR Cluj şi FCSB.

Din păcate ce a ieşit a fost un meci extrem de urât. Centralul Ovidiu Haţegan a ţinut să fie vioara întâi a meciului şi a fluierat aproape orice contact, astfel că la finalul partidei se contorizau nu mai puţin de 46 de faulturi.

CFR a lovit prima, încă din minutul 8, dar golul lui Urko Vera a fost anulat pentru un posibil fault în atac al lui Nouvier. Răspunsul FCSB-ului a venit de la Bălaşa, însă reluarea cu capul a acestuia s-a dus puţin peste.

La ultima fază a primei reprize, Deac a aruncat un nou balon la bătaie, Niţă a ieşit aiurea dintre buturi şi Urko Vera a punctat pentru 1-0.

Dezamăgitoare în prima repriză, vedetele FCSB-ului au pus stăpânire pe joc în partea a doua, profitând şi de faptul că linia de mijloc a gazdelor, una extrem de bătrână, a terminat benzina.

Jocul s-a mutat mai mult în jumătatea CFR-ului, dar FCSB a egalat dintr-un contraatac purtat în mare viteză, Budescu reuşind să marcheze în minutul 63.

Spre final, FCSB a reclamat un penalty la o intervenţie asupra lui Benzar, în timp ce CFR-ul a avut un şut al lui Nistor scos cu greu de Niţă.

S-a încheiat 1-1, rezultat care îi mulţumeşte mai ales pe ardeleni, CFR-ul reuşind să-şi menţină avantajul de patru puncte avut faţă de principalele urmăritoare.

În schimb, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, s-a declarat dezamăgit de prestaţia elevilor săi şi are emoţii pentru derbiul cu Dinamo, de duminică, mai ales că lipseşte Pintilii, suspendat.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv