Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj, prima victorie oficială de la Supercupă încoace

CFR Cluj, campioana României, a bifat, sâmbătă, prima victorie oficială după patru meciuri la rând fără succes.

Formația antrenată de Toni Conceicao s-a impus greu, scor 2-1, în disputa cu Concordia Chiajna, de pe teren propriu, și a obținut, practic, prima victorie oficială din actualul sezon al Ligii I.

După dubla de coșmar cu Malmo FF, care a scos-o pe CFR din drumul spre zecile de milioane de euro din grupele UEFA Champions League, și egalurile din campionat cu FC Botoșani și Dunărea Călărași, CFR a trecut de Concordia, la capătul unui meci în care diferența s-a făcut în prima jumătate a reprizei secunde.

Țucudean a fructificat o minge excelent făcută de Mailat, iar Culio a făcut 2-0, din penalty, înainte ca Batin să înscrie golul de onoare al oaspeților.

Este primul succes oficial obținut de CFR Cluj de la victoria din Supercupa cu Universitatea Craiova. Au fost trei săptămâni de secetă în Gruia, dar, în cele din urmă, soarele a răsărit din nou pe strada CFR-iștilor, o echipă care nu joacă rău, dar care în mod evident are nevoie de mai multă viteză în ofensivă.

În celelalte meciuri jucate până acum din etapa a treia a Ligii I la fotbal, Astra Giurgiu și Sepsi Sf. Gheorghe au încheiat la egalitate, 1-1, iar CS Universitatea Craiova și FC Botoșani au făcut și ele egal, 2-2.

Duminică avem AFC Hermannstadt – Dunărea Călărași (ora 18.00) și FCSB – Politehnica Iași (ora 21.00), iar luni avem Viitorul Constanța – FC Voluntari (ora 18.00) și Gaz Metan Mediaș – Dinamo București (ora 21.00).

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv