Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

FOTBAL: CFR Cluj s-ar putea bate cu Keșeru, Moți și Dragoș Grigore, pentru play-off-ul UCL, dacă trece de Malmo FF

CFR Cluj, campioana României la fotbal, va debuta marți seara în preliminariile UEFA Champions League.

Formația antrenată de Edi Iordănescu dă piept cu echipa suedeză Malmo FF, în prima manșă din turul II preliminar al UEFA Champions League.

Deși încă nu a apucat să-și măsoare forțele cu Malmo FF, CFR Cluj a aflat deja peste cine poate da în turul III preliminar.

Astfel, dacă trec de Malmo FF, clujenii s-ar putea bate cu Keșeru, Moți și Dragoș Grigore, respectiv cu echipa bulgară Ludogoreț Razgrad, pentru accederea în play-off-ul în UEFA Champions League. Asta, desigur, dacă și bulgarii vor trece de echipa maghiară MOL Vidi, fostă Videoton, adversara lor din turul II preliminar.

Ludogoreț este favorită în dubla cu MOL Vidi în special grație plusului de experiență avut la nivel european. Pe lângă cei trei fotbaliști români anunțași, Ludogoreț se mai bazează pe o întreagă armată de jucători străini și în special pe cei nouă brazilieni din echipă (Cicinho, Natanael, Lucas Sasha, Gustavo Campanharo, Renan, Joao Paulo, Wanderson, Marcelinho și Rafael Forster).

MOL Vidi este o formație care practic a dominat fotbalul maghiar în ultimul deceniu. Trupa antrenată de Marko Nikolic a câștigat în ultimii 10 ani de trei ori titlul de campioană, de trei ori Cupa Ligii Ungariei și de două ori Supercupa Ungariei. În plus, MOL Vidi a mai terminat de cinci ori campionatul pe locul 2 și a jucat de câte două ori finala Cupei Ungariei, finala Cupei Ligii Ungariei și Supercupa Ungariei.

Totuși, MOL Vidi seamănă la ora actuală cu o echipă de old-boys, vedetele formației maghiare fiind Danko Lazovic (35 de ani), Szabolcs Huszti (35 de ani), căpitanul Roland Juhasz (35 de ani), dar și Boban Nikolov, fostul jucător al formației Viitorul Constanța.

Învingătoarea dintre CFR Cluj și Malmo FF dă piept cu învingătoarea dintre Ludogoreț Razgrad și MOL Vidi pe 7 sau 8 august turul, în România sau Suedia, și pe 14 august returul, în Bulgaria sau Ungaria.

1 Shares