Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: CFR Cluj şi FCSB continuă duelul de la distanţă pentru un nou titlu de campioană

CFR Cluj şi FCSB, principalele favorite la câştigarea titlului de campioană a României, au câştigat fără emoţii meciurile jucate în etapa a 13-a a Ligii I, ultima a turului sezonului regulat.

Duminică, CFR Cluj a fost prima echipă ce a intrat în focuri. Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus, scor 2-0, în duelul cu Juventus Bucureşti.

Alexandru Păun a deschis scorul în minutul 29, cu un şut elegant, la colţul lung. Culio a închis tabela în minutul 83, argentinianul transformând cu precizie un penalty.

FCSB a făcut scor la Braşov, impunându-se cu 4-0 în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Mult mai experimentaţi, elevii lui Nicolae Dică şi-au demonstrat eficienţa în atac reuşind să înscrie prin Florin Tănase, Gnohere şi Daniel Benzar, dar reuşind să profite şi de autogolul lui Ghingă.

În acest moment, CFR Cluj are patru puncte avans faţă de FCSB şi şase puncte peste CS Universitatea Craiova, formaţie care s-a impus, cu 2-0, pe terenul lui ACS Politehnica Timişoara.

În celelalte meciuri din etapa a 13-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 1-0, Viitorul Constanţa – CSM Politehnica Iaşi 5-2, Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu 1-1.

Runda se încheie luni seara când, de la 20.30, este programat duelul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv