Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Cu un Daum mult mai curajos, România bate campioana Americii de Sud

Naționala de fotbal a României a obținut, marți seara, o victorie extrem de importantă, elevii lui Christoph Daum impunându-se, scor 3-2, în confruntarea cu naționala statului Chile, nimeni alta decât campioana Americii de Sud.

Mult mai curajos în ceea ce privește formula de start, față de meciul de săptămâna trecută, 0-3 cu Polonia, Daum a reușit să redea plăcerea jucătorilor de a juca fotbal și de a-și asuma riscuri.

Asta în ciuda faptului că startul partidei a fost mai greu pentru formația noastră. Hanca și Bogdan Stancu au ratat două ocazii uriașe, iar pe contră oaspeții au punctat de două ori, prin Vargas și Valencia.

Soarta partidei s-a decis, practic, între minutele 30 și 35. Bogdan Stancu a redus din diferență transformând perfect o lovitură liberă de la 25 de metri.

După doar două minute, Florin Andone, ca un veritabil atacant, obține eliminarea lui Gary Medel din tabăra adversă. Vârful român și-a provocat suficient de bine adversarul încât starul lui Internazionale Milano să-și iasă din minți.

În partea a doua a jocului, Daum a continuat să fie curajos. A mizat pe fotbaliști care altfel nu prindeau echipa și aceștia i-au răsplătit încrederea pe măsură.

România a fost mult mai prezentă în fața porții adverse, și-a creat ocazii importante de a marca și a punctat de două ori, prin Stanciu și Băluță, reușind să întoarcă rezultatul și să se impună cu 3-2.

Este un rezultat care ne dă speranțe pentru finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, dar nu putem să nu ne gândim că vedetele echipei din Chile vin după un sezon extrem de obositor și sunt cu gândul mai mult la Cupa Confederațiilor, competiție care stă să înceapă în Rusia.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv