Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo a fost învinsă de revelaţia debutului de sezon

CFR Cluj, FC Botoşani, Universitatea Craiova şi FCSB s-au distanţat în fruntea Ligii I, însă Politehnica Iaşi este de departe revelaţia startului de sezon.

După două, trei etape în care elevii lui Flavius Stoican au avut probleme din cauza lipsei relaţiilor de joc, ieşenii şi-au dat drumul la exprimare şi au început să pună probleme.

Iar după ce a suferit o înfrângere cu cântec în faţa CFR-ului şi a ţinut-o în şah pe FCSB, Poli Iaşi a dat lovitura duminică seara şi a trecut, scor 2-1, de Dinamo Bucureşti, la capătul unui meci dominat copios de moldoveni.

Dinamo a deschis scorul în minutul 11, în urma unui gol marcat de Nemec, la capătul unei faze marcă înregistrată, slovenul deviind cu capul o centrare de pe dreapta.

Apoi, oarecum surprinzător, oaspeţii au cedat iniţiativa şi fotbaliştii de la Poli Iaşi s-au apropiat tot mai mult şi tot mai periculos de poarta adversă.

Inevitabilul s-a produs în ultimul sfert de oră, când Kizito şi Jo Santos, omul meciului, au întors rezultatul de pe tabelă. Primul a punctat după o bâlbâială în lanţ a defensivei adverse. Brazilianul a adus victoria în minutul 93, cu un şut excelent, la colţul scurt.

S-a terminat CSM Politehnica Iaşi – Dinamo Bucureşti 2-1, spre disperarea lui Cosmin Contra, care începe să simtă cum îi fuge preşul de sub picioare.

Politehnica este pe şapte, dar la cum a arătat în ultimele meciuri, împotriva unor candidate la titlu, poate emite pretenţii la o eventuală calificare în cupele europene, mai ales dacă şefii echipei reuşesc să menţină stabilitatea la club.

În celelalte meciuri jucate până acum din etapa a şasea a Ligii I s-au înregistrat următoarele rezultate: ACS Politehnica Timişoara – Viitorul Constanţa 0-0, Concordia Chiajna – Juventus Bucureşti 1-1, FCSB – Astra Giurgiu 1-1 şi CS Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-0.

Luni sunt programate partidele FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş (18.30) şi Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj (21.00), ambele urmând a fi transmise în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi LOOK TV.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv