Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo face doar egal cu Astra şi fanii şi-au pierdut deja răbdarea

Dinamo Bucureşti a făcut, sâmbătă seara, un nou pas greşit în drumul spre play-off-ul Ligii I la fotbal.

Trupa antrenată de Vasile Miriuţă a obţinut doar un 1-1 acasă cu Astra Giurgiu, la capătul unui meci în care oaspeţii au avut mai mereu iniţiativa.

Oarecum surprinzător, Nemec a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 66. Romario Moise a egalat pe final, executând impecabil o lovitură liberă de la circa 25 de metri.

La finalul disputei, puţinii fani dinamovişti prezenţi la meci i-au luat la rost pe elevii lui Vasile Miriuţă şi mai ales pe tehnicianul bucureştenilor.

A fost al cincilea meci la rând în care Dinamo nu a reuşit să se impună, iar oamenii lui Miriuţă au coborât pe locul 7, fiind în acest moment în afara locurilor de play-off.

Mai mult, Dinamo a fost egalată la puncte de Viitorul Constanţa, campioana naţională en-titre, care a trecut, cu 5-2, de CSM Politehnica Iaşi, şi ar putea fi depăşită de FC Voluntari, dacă echipa antrenată de Claudiu Niculescu câştigă duelul cu Concordia Chiajna.

În alte meciuri jucate din etapa a 13-a a Ligii I la fotbal, Gaz Metan Mediaş a trecut, cu 1-0, de FC Botoşani, iar CS Universitatea Craiova s-a impus, cu 2-0, pe terenul lui ACS Politehnica Timişoara.

Duminică vor evolua cele două mari favorite la câştigarea titlului. De la ora 18.00, CFR Cluj primeşte replica formaţiei Juventus Bucureşti. De la ora 20.30, FCSB joacă pe terenul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe.

Duelul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna închide etapa luni, de la ora 20.30.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv