Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo o spulberă pe Steaua şi se califică în finala Cupei Ligii

Dinamo Bucureşti s-a calificat, miercuri seara, în finala Cupei Ligii României la fotbal, după ce a făcut o nouă demonstraţie de forţă cu marea rivală, Steaua Bucureşti.

Învingătorii cu 4-1 în tur, dinamoviştii şi-au surclasat rivalii şi în manşa a doua, scor 3-1, într-o partidă în care vicecampioana României era considerată echipa gazdă.

Deşi Steaua avea nevoie de victorie, măcar pentru moral, Dinamo a părut în permanenţă că este la cârma jocului, construind şi irosind mult mai multe momente favorabile.

În schimb, Steaua a părut o formaţie în care alternează jucătorii care se zbat în van, precum Alibec, cu fotbaliştii pentru care se dovedeşte că tricoul vicecampioanei este o presiune mult prea mare pentru ei.

Deschiderea de scor a venit în minutul 37. Niţă a degajat total aiurea, până la Hanca, acesta l-a angajat excelent pe Nistor şi mijlocaşul lui Dinamo a punctat cu o execuţie deosebită, preluare cu spatele la poartă, piruetă şi vole curat, sub transversală.

Steaua a egalat în minutul 64. Steliano Filip şi-a împins aiurea un adversar în careu şi Alibec a transformat cu siguranţă penaltiul acordat.

Omul decisiv al partidei avea să fie Patrick Petre. Abia introdus pe teren de Cosmin Contra, fiul fostului internaţional Florentin Petre a avut nevoie de 10 minute pentru a face 2-1, vole la colţul lung, şi pentru a obţine penaltiul din care Hanca a stabilit scorul final, 3-1 pentru Dinamo.

Trupa lui Cosmin Contra se califică în finala Cupei Ligii României, 7-2 la general cu Steaua, şi va da piept în ultimul act al competiţiei cu ACS Politehnica Timişoara, formaţie care a trecut mai greu, 7-3 la general, de codaşa Ligii I, ASA Târgu Mureş.

43 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv