Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Dinamo trece de Universitatea Craiova şi rămâne în cărţi pentru calificarea în play-off

Dinamo Bucureşti a obţinut, sâmbătă seara, o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii I, 2-1 cu Universitatea Craiova.

Trupa antrenată de Cosmin Contra avea mare nevoie de cele trei puncte din partida de pe Arena Naţională, astfel că Dinamo a început în trombă duelul cu gruparea olteană.

Atacantul Adam Nemec a profitat de două greşeli individuale din apărarea adversă şi a lovit de două ori în primele 15 minute, ducând scorul la 2-0.

Extrem de temător în pregătirea meciului, Gigi Multescu, antrenorul oaspeţilor, şi-a dat seama, la 0-2, că nu mai are nimic de pierdut şi a mutat ofensiv.

În minutul 25, Gustavo a intrat în locul lui Mateiu, iar brazilianul a întors soarta meciului aducând un mare plus de viteză în atacul Craiovei.

Practic, din acel minut, pe teren a existat o singură echipă. Oltenii şi-au creat ocazie după ocazie, au trimis de trei ori în bară, dar au punctat o singură dată, tocmai prin Gustavo, care a valorificat un balon respins în faţă de Penedo, după un penalty executat slab de Andrei Ivan.

În ciuda faptului că a dominat meciul de la Bucureşti timp de 65 de minute, Universitatea Craiova rămâne cu gustul amar al înfrângerii, iar situaţia oltenilor se complică zdravăn, deşi Universitatea are în acest moment două puncte peste Dinamo.

Într-un alt meci disputat sâmbătă în Liga I, Viitorul Constanţa şi-a consolidat poziţia de lider, trecând la scor, 5-0, de ACS Politehnica Timişoara.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv