Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Echipele englezeşti au dat recital în UEFA Champions League. Rezultatele complete de miercuri seara

Miercuri seara s-au jucat ultimele opt meciuri din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Manchester City, Tottenham Hotspur şi FC Liverpool, cele trei reprezentante ale Angliei implicate în aceste partide, au reuşit să marcheze împreună nouă goluri, adică exact câte marcaseră marţi, tot împreună, Manchester United şi Chelsea Londra.

Din păcate pentru ei, parcursul impecabil al echipelor englezeşti a fost stricat de Liverpool, care a reuşit doar un 2-2 acasă cu Sevilla. Asta în condiţiile în care trupa lui Jurgen Klopp a avut penalty ratat la 2-1, în minutul 42, şi a încheiat disputa cu 24 de şuturi spre poarta adversă.

Una dintre performerele zilei a fost Tottenham Hotspur, formaţie care a învăţat multe din experienţa neplăcută din sezonul precedent şi a trecut fără mari probleme, scor 3-1, de Borussia Dortmund.

Manchester City şi-a respectat blazonul şi a dat recital în deplasarea de la Rotterdam, impunându-se cu 4-0 pe terenul lui Feyenoord.

O altă surpriză a fost victoria obţinută de Şahtior Doneţk, formaţie care a trecut, cu 2-1, de italienii de la Napoli, deşi formaţia antrenată de Maurizio Sarri este considerată anul acesta principala favorită la câştigarea titlului de campioană a Italiei.

În celelalte meciuri de miercuri seara s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Porto – Beşiktaş Istanbul 1-3, NK Maribor – Spartak Moscova 1-1, Rasenballsport Leipzig – AS Monaco 1-1, Real Madrid – APOEL Nicosia 3-0.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv