Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Favoritele s-au impus pe linie în Liga I

Etapa a 17-a a Ligii I la fotbal a confirmat faptul că bătălia pentru câștigarea titlului se va da între patru formații, respectiv CFR Cluj, FCSB, Viitorul Constanța și CS Universitatea Craiova.

Cele patru formații ocupă primele patru poziții în clasamentul Ligii I, iar ierarhia s-a rupt un pic, după ce FCSB a câștigat duminică seara, cu 2-1, duelul cu Gaz Metan Mediaș, formația aflată pe locul 5 în acest moment.

A fost o victorie muncită, Dennis Man și Florin Tănase, din penalty, marcând golurile vicecampioanei en-titre. FCSB a trăit periculos pe final, după ce Fortes a redus din diferență, iar Olimpiu Moruțan a fost eliminat direct.

Paradoxal, deși medieșenii au punctat în inferioritate numerică, Ivanov fiind eliminat înaintea lui Moruțan, ei nu s-au descurcat la fel de bine și în 10 contra 10, FCSB ratând, pe final, alte trei ocazii clare de a marca.

FCSB este la două puncte de liderul CFR Cluj, formație care a făcut scor cu FC Voluntari, 5-0, dar are două puncte peste Viitorul Constanța, echipă care s-a distrat cu Dinamo București, formație împotriva căreia s-a impus cu 4-1, la capătul unui meci în care a și ratat o lovitură de la 11 metri.

CS Universitatea Craiova completează careul de ași al Ligii I, după ce oltenii s-au impus, cu 1-0, în duelul cu Dunărea Călărași.

În alte două meciuri jucate în etapa a 17-a, Politehnica Iași și Sepsi Sf. Gheorghe au încheiat la egalitate, 1-1, iar AFC Hermannstadt a trecut, cu 2-1, de Concordia Chiajna.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv