Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: FC Liverpool, mare favorită în meciul cu AS Roma din semifinalele UEFA Champions League

Marți seara încep meciurile din semifinalele UEFA Champions League.

Avem prima manșă a confruntării dintre FC Liverpool și AS Roma. Se înfruntă, practic, revelațiile competiției, Liverpool și Roma reușind să elimine, în sferturi, două dintre marile favorite ale competiției, Manchester City, respectiv FC Barcelona.

Liverpool mizează pe unul dintre cei mai în formă jucători din lume. Egipteanul Mohamed Salah, adus, culmea, tocmai de la AS Roma, pentru 50 de milioane de euro, are un sezon fabulos până acum.

Salah a înscris 41 de goluri în 46 de meciuri jucate pentru Liverpool, fiind golgeterul absolut din Premier League și unul dintre cei mai buni marcatori din UEFA Champions League.

Rămasă fără principalul om de gol, Roma răspunde cu o forță colectivă demnă de invidiat, lucru remarcat și în returul cu FC Barcelona de pe teren propriu.

Jucătorii cu profil ofensiv duc greul, dar Roma are și o apărare pe măsură, italienii bazându-se în special pe Kostas Manolas, jucător despre care Cristi Chivu spune că este cel mai bun fundaș central din lume la momentul actual.

Liverpool este neînvinsă din 10 martie, obținând cinci victorii și două egaluri în ultimele șapte meciuri oficiale. Englezii au o forță ofensivă demnă de invidiat, rareori încheind o partidă cu mai puțin de două goluri înscrise.

În schimb, Roma este o echipă mai echilibrată, cu un stil italienesc, dar și o formație mai inconstantă, gruparea antrenată de Eusebio Di Francesco având patru înfrângeri în ultimele 12 meciuri oficiale.

FC Liverpool – AS Roma începe de la 21.45, ora României, și este transmis în direct de PRO TV și Telekom Sport 1.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv