Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: FC Voluntari, deţinătoarea Cupei României, eliminată încă din 16-imi

Miercuri după-amiaza s-au disputat şapte meciuri din 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal.

Una dintre cele mai mari surprize de până acum a fost produsă de AFC Hermannstadt. Echipa de Liga a doua a trecut cu 1-0, după prelungiri, de FC Voluntari, deţinătorea trofeului.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 97, când Răzvan Dâlbea, jucător cu multe meciuri jucate la nivel înalt, a marcat cu un şut superb din 16 metri, direct în vinclu.

Un alt rezultat interesant s-a înregistrat în Ilfov, unde CS Afumaţi a revenit de la 1-2 la pauză şi s-a impus, cu 5-2, împotriva formaţiei UTA Arad, echipă cu pretenţii din Liga a doua.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat la Slobozia, unde Unirea a trecut, cu 4-0, de ASA Târgu Mureş. Eroul meciului a fost atacantul Nelu Bucă, jucător care a înscris de patru ori în primele 25 de minute ale partidei.

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: Academica Clinceni – Chindia Târgovişte 0-1, Metaloglobus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş 1-2, Dacia Unirea Brăila – Juventus Bucureşti 1-2, CSM Şcolar Reşiţa – Viitorul Constanţa 2-4.

Alături de formaţiile menţionate s-au mai calificat în optimi CS Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, CS Mioveni şi CSM Politehnica Iaşi.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv