Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB a rezolvat încă din prima manșă calificarea în turul III preliminar din Europa League

FCSB, vicecampioana României en-titre, este ca și calificată în turul III preliminar din Europa League, după ce joi seara s-a impus, cu 2-0, pe terenul lui Rudar Velenje, din Slovenia, în prima manșă din turul II preliminar.

Vicecampioana României a deschis rapid scorul, prin Dennis Man, încă din minutul 5, după o centrare a lui Junior Morais, dar după momentul golului a avut o scădere surprinzătoare și a permis adversarului să iasă la joc.

Din fericire, Rudar și-a demonstrat pe deplin limitele, astfel că trupa antrenată de Nicolae Dică nu s-a alarmat.

FCSB a revenit la cârma jocului în repriza a doua și nu a mai lăsat nicio șansă adversarei. Teixeira a făcut 2-0, dar golul său a fost anulat pentru offside.

După alte 10 minute, în minutul 74, portughezul a punctat din nou, iar de această dată centralul i-a validat golul, astfel că FCSB s-a distanțat pe tabela de marcaj.

Diferența de scor putea fi mult mai mare, însă Florin Tănase a ratat cu nonșalanță trei ocazii uriașe. Mai întâi, vârful improvizat al FCSB-ului a lovit transversala. Ulterior, Tănase a scăpat singur cu goalkeeperul advers, dar l-a luat la țintă pe Pridigar, și în cele din urmă nu a ajuns la o centrare ideală a lui Romario Benzar.

Rudar – FCSB s-a terminat 0-2 și vicecampioana României este ca și calificată în turul III preliminar din Europa League, fiind puțin probabil ca trupa din Slovenia să pună probleme la București.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv