Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB bifează a doua victorie consecutivă în Liga I, dar echipa lui Dică este departe de aşteptări

FCSB s-a instalat în fruntea clasamentului din Liga I, cel puţin pentru moment, după ce a bifat un nou succes, 1-0 în deplasare cu ACS Politehnica Timişoara.

Trupa antrenată de Nicolae Dică a acumulat şase puncte din şase posibile, însă impresia lăsată este una modestă. În ciuda transferurilor răsunătoare din vară, FCSB s-a chinuit împotriva unei formaţii care în sezonul trecut s-a salvat in extremis de la retrogradare şi care vineri seara a jucat mai mult de 50 de minute în inferioritate numerică.

Chiar şi aşa, FCSB s-a apropiat rar de poarta adversă, Gnohere înscriind singurul gol al meciului în minutul 63. Mai mult, bănăţenii au acuzat în termeni duri arbitrajul, elocventă fiind faza din ultimele minute, când centralul a trecut peste semnalizarea asistentului deşi trebuia să acorde o lovitură liberă în favoarea gazdelor din preajma careului advers.

Impresia dezamăgitoare lăsată de FCSB este îngrijorătoare, în condiţiile în care formaţia antrenată de Nicolae Dică dă piept marţi, pe teren propriu, cu Viktoria Plzen, în prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League.

Tot vineri, în Liga I s-a jucat şi derbiul nou-promovatelor, Sepsi Sf. Gheorghe trecând de Juventus Bucureşti, cu 2-1, la capătul unui meci în care practic s-a jucat fotbal doar în ultimul sfert de oră, când au picat şi golurile.

Etapa a doua a Ligii I continuă sâmbătă cu CS Universitatea Craiova – Concordia Chiajna (18.30) şi CFR Cluj – Viitorul Constanţa (21.00). Duminică au loc meciurile CSM Politehnica Iaşi – Gaz Metan Mediaş (18.30) şi Dinamo Bucureşti – FC Botoşani (21.00). Luni, runda se încheie cu partida FC Voluntari – Astra Giurgiu (21.00). Toate meciurile sunt transmise în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi LOOK TV.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv