Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB – CFR 1-1. Cele două echipe s-au anulat reciproc

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj, derbiul etapei a 24-a a Ligii I la fotbal, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Așteptat cu un interes deosebit, duelul de pe Arena Națională a adus un fotbal urât și multă încrâncenare. Dar, per total, putem spune că rezultatul a fost unul echitabil.

CFR a evoluat cu multă agresivitate în prima repriză și a controlat disputa. Clujenii nu și-au lăsat adversarii să respire, iar dintr-un asemenea pressing a ieșit lovitura liberă în urma căreia Vinicius a deschis scorul.

În partea a doua a jocului, Dan Petrescu, cunoscut drept un antrenor defensiv, a făcut mult prea devreme pasul în spate, iar vedetele sale au început să-și arate vârsta, Culio, Deac sau Hoban terminând mult prea repede benzina.

Pe fondul acestei situații, FCSB a început să controleze centrul terenului și s-a apropiat tot mai periculos de poarta adversă.

În cele din urmă, vicecampioana națională en-titre a egalat cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, Budescu transformând un penalty obținut de Florin Tănase.

FCSB – CFR Cluj s-a încheiat 1-1 și ambele tabere par mulțumite de rezultate, care o menține pe FCSB la două puncte în urma liderului CFR.

În alte mecuri jucate până acum din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Juventus București – Viitorul Constanța 0-1, Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș 4-3 și ACS Politehnica Timișoara – FC Voluntari 2-3.

Duminică seara avem CS Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe (ora 20.45), iar runda se încheie luni cu meciurile CSM Politehnica Iași – FC Botoșani (ora 18.00) și Concordia Chiajna – Dinamo București (ora 20.45).

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv