Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB – Concordia Chiajna 0-1, rezultatul care complică situația vicecampioanei

FCSB, vicecampioana națională en-titre, a cedat surprinzător în etapa a 11-a a Ligii I la fotbal, 0-1 cu Concordia Chiajna, pe teren propriu.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Paul Batin în minutul 60, la o fază în care Bogdan Planic și Cristian Bălgrădean s-au întrecut în gafe monumentale.

A fost încă un meci în care FCSB a așteptat un moment de magie individuală marca Dennis Man, Moruțan sau Florinel Coman.

Totuși, ultimul a intrat extrem de târziu în meci și a părăsit terenul nervos pentru că staff-ul i-a acordat doar câteva minute.

De altfel, eșecul cu Concordia a încins spiritele la FCSB. Vicecampioana se află într-un moment de cotitură și tot mai multe voci susțin că Gigi Becali ar trebui să scape de antrenorul Nicolae Dică pentru că echipa trăiește exclusiv din momentele de magie individuală.

Pe de altă parte, Becali a pus tunurile pe jucători și, după pauză cauzată de meciurile naționalei, am putea vedea multe nume noi în formula de start a bucureștenilor.

Până atunci, FCSB rămâne lider în Liga I, dar mai are doar un punct avans față de CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș și două puncte peste Viitorul Constanța.

În celelalte meciuri din etapa a 11-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Politehnica Iași – Viitorul Constanța 1-2, CS Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt 1-1, Astra Giurgiu – CFR Cluj 1-2, Dunărea Călărași – FC Voluntari 1-1, Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaș 1-2.

Luni seara, de la ora 21.00, se joacă ultimul meci al rundei, duelul dintre FC Botoșani și Dinamo București.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv