Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB, debut chinuit în sezonul de primăvară

Cu gândul mai mult la dubla cu Lazio Roma din 16-imile de finală ale Europa League, FCSB a avut o evoluție modestă în primul meci jucat în 2018 în Liga I.

 

Trupa antrenată de Nicolae Dică s-a impus greu, scor 2-1, pe terenul modestei Gaz Metan Mediaș, după un meci decis de o fază controversată și în care diferența de joc dintre cele două echipe a fost una minimă.

Budescu a deschis scorul în minutul 25. Atacantul oaspeților a transformat un penalty obținut tot de el, după o neglijență a lui Chamed.

În minutul 62, Alibec a făcut 2-0, după o lansare în adâncime a lui Budescu. Gazdele au contestat validitatea golului în condițiile în care Budescu executa o lovitură liberă, dar nu a respectat locul în care s-a comis infracțiunea.

Medieșenii au redus din diferență în minutul 79, când Larie și-a introdus balonul în propria poartă. Însă gazdele nu au mai avut forța de a obține un egal nesperat din acest meci.

FCSB trece pentru moment peste CFR Cluj în ierarhia Ligii I, însă trupa lui Nicolae Dică nu a convins, astfel că pentru vicecampioana en-titre a României urmează o perioadă extrem de complicată.

Într-un alt meci disputat sâmbătă în Liga I, CSM Politehnica Iași s-a impus fără drept de apel, scor 4-0, pe terenul formației FC Voluntari.

Cu Jo Santos și Andrei Cristea în prim plan, moldovenii nu au lăsat-o nicio șansă adversarilor și încă speră la o calificare de vis în play-off-ul Ligii I.

Duminică avem FC Botoșani – Juventus București, de la 18.00, și Dinamo București – CS Universitatea Craiova, de la 20.45.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv