Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB face spectacol cu ACS Politehnica Timişoara şi se apropie la un punct de lider

FCSB, vicecampioana României en-titre, a reuşit, duminică seara, cea mai bună prestaţie a ei din acest sezon.

Formaţia lui Nicolae Dică s-a impus la scor, 7-0, în confruntarea cu ACS Politehnica Timişoara, după un meci în care fotbaliştii de la FCSB au transformat în gol aproape fiecare ocazie avută.

Omul meciului a fost atacantul francez Gnohere, jucător care a încheiat disputa cu o triplă. O evoluţie foarte bună a avut, însă, şi Constantin Budescu, jucător care, deşi nu a înscris, a încheiat meciul cu trei pase de gol.

Celelalte patru goluri ale FCSB-ului au fost reuşite de Florinel Coman, două, Ionuţ Larie şi Florin Tănase.

FCSB o egalează la puncte pe CS Universitatea Craiova, 2-1 la Concordia Chiajna, şi se apropie la un singur punct de liderul CFR Cluj, care a pierdut, scor 0-1, deplasarea de la Viitorul Constanţa.

În celelalte meciuri disputate până acum din etapa a 15-a a Ligii I s-au înregistrat următoarele rezultate: Gaz Metan Mediaş – CSM Politehnica Iaşi 0-2, Juventus Bucureşti – ACS Sepsi Sf. Gheorghe 2-1, Astra Giurgiu – FC Voluntari 2-3.

Luni seara, de la 20.45, avem ultimul meci al etapei, FC Botoşani – Dinamo Bucureşti. Ca de obicei, partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi LOOK TV.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv