Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB pierde în Cehia, dar câştigă un portar de viitor

FCSB, singura reprezentantă a României rămasă în cupele europene, a suferit, joi seara, prima înfrângere din faza grupelor Europa League. 

Cu calificarea în buzunar şi cu gândul mai mult la meciul de campionat cu Astra Giurgiu, Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, a folosit o formulă improvizată în deplasarea din Cehia, de pe terenul formaţiei Viktoria Plzen.

A fost un meci jucat în mare măsură cu garda joasă, ambele apărări având evoluţii lamentabile. Au apărut astfel numeroase ocazii de poartă.

În cele din urmă, mai eficienţi, dar şi mai norocoşi, cehii s-au impus, cu 2-0, graţie golurilor marcate de Petrzela şi Kopic.

Diferenţa de scor putea fi şi mai mare dacă puştiul Andrei Vlad nu făcea minuni între buturile FCSB-ului, mai ales în repriza a doua, când vicecampioana României a găsit mai rar drumul spre poarta adversă.

De partea cealaltă, FCSB a avut mari dificultăţi pe faza de apărare, în special pe aripi, iar în atac Alibec şi Florinel Coman s-au jucat cu ocaziile, demonstrând în mai multe rânduri că primul rămâne un fotbalist greoi, iar al doilea încă se încurcă în driblinguri.

Viktoria Plzen – FCSB s-a încheiat 2-0, rezultat în urma căruia cehii îşi asigură, în mare măsură, calificarea în faza 16-imilor de finală, mai ales după ce Lugano a trecut de Hapoel Beer Sheva, scor 1-0.

În ultima etapă, când elveţienii vor veni la Bucureşti pentru un meci de totul sau nimic, FCSB va juca pentru menţinerea pe locul 1 şi, eventual, evitarea unor adversari tari proveniţi din grupele UEFA Champions League.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv