Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League

FCSB, vicecampioana României la fotbal, s-a calificat, miercuri seara, în play-off-ul UEFA Champions League, după o victorie entuziasmantă, 4-1 cu Viktoria Plzen în deplasare, în manșa a doua din play-off.

După 2-2 în tur, cehii păreau să aibă prima șansă la calificare. Prima repriză a confirmat forma mai bună a cehilor, gazdele având inițiativa. Totuși, în minutul 27, contrar cursului jocului, FCSB a deschis scorul, Bălașa transformând perfect o lovitură liberă de la circa 30 de metri.

Cehii nu au cedat. Au dominat startul reprizei a doua și au egalat în minutul 64, Krmencik punctând cu o reluare simplă, din câțiva metri, după un atac prelungit al Viktoriei Plzen.

Momentul psihologic al partidei s-a produs în minutul 71. Un șut al lui Alibec a fost deviat, mingea a ajuns însă cu șansă la Teixeira și mijlocașul portughez, născut la Paris, a adus-o pe FCSB în avantaj înscriind cu un șut în forță, sub transversală.

A fost momentul în care jocul oaspeților s-a rupt. Florin Tănase a ridicat scorul la 3-1, în minutul 76, după ce a scăpat singurul cu goalkeeperul advers, iar Alibec a stabilit scorul final, 4-1, transformând un penalty în minutul 79.

FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League cu 6-3 la general și își va afla adversarul vineri, la tragerea la sorți, printre posibilele variante fiind FC Sevilla, Liverpool, Napoli, Young Boys Berna și Ajax Amsterdam sau Nice.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv