Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB se împiedică de Universitatea Craiova şi nori negrii se abat asupra vicecampioanei

Duminică seara, în derbiul etapei a treia a Ligii I la fotbal, FCSB şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 1-1.

Considerat un adevărat duel al orgoliilor, meciul nu a adus atât de mulţi spectatori cât se aşteptau cei de la FCSB. Pe teren, oltenii au început în trombă, căutând să profite de pe urma evoluţiei bune din meciul cu AC Milan.

Mânjii din atacul Craiovei, Băluţă, Mitriţă şi Gustavo, au făcut deranj printre fundaşii FCSB-ului, profitând de lentoarea în exprimare a defensivei adverse.

De altfel, aşa s-a produs şi deschiderea scorului. În minutul 28, Gustavo l-a lansat pe Băluţă la limita offside-ului şi căpitanul Craiovei a înţepat elegant balonul pe lângă Niţă.

Repriza a doua a curs într-un singur sens. A venit rândul FCSB-ului să profite de faptul că Universitatea a avut două zile mai puţin de odihnă şi o deplasare de făcut.

Oaspeţii au căzut fizic, astfel că gazdele au împins jocul spre poarta lui Calancea. Au apărut şi ocaziile, multe la număr, dar una singură a fost fructificată, Gnohere egalând în minutul 62.

S-a încheiat FCSB – Universitatea Craiova 1-1, iar viaţa din sânul vicecampioanei se complică în condiţiile în care trupa antrenată de Nicolae Dică nu a strălucit în acest început de sezon.

Şi dacă patronul Gigi Becali se gândeşte doar la milioanele de euro pe care le-ar rata dacă ar rata accederea în grupele europene, fanii FCSB-ului şi-au pierdut deja răbdarea.

Câteva zeci dintre ei i-au aşteptat pe jucătorii lui Nicolae Dică să iasă de la vestiare pentru a-i apostrofa.

Duminică, într-un alt meci din etapa a treia a Ligii I, Dinamo Bucureşti s-a impus surprinzător, scor 1-0, pe terenul formaţiei Viitorul Constanţa, campioana suferind, astfel, a doua înfrângere consecutivă în Liga I.

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Botoşani – Sepsi Sf. Gheorghe 5-1, Concordia Chiajna – CSM Politehnica Iaşi 0-1, Juventus Bucureşti – FC Voluntari 0-0, Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 0-3.

Runda se încheie luni, de la ora 21.00, cu meciul Astra Giurgiu – ACS Politehnica Timişoara.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv