Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB se încurcă la Giurgiu, iar CFR Cluj se poate distanţa

Derbiul etapei a 19-a a Ligii I la fotbal s-a încheiat cu o surpriză, Astra Giurgiu trecând fără probleme, scor 2-0, de FCSB.

Duminică seara, la Giurgiu, Astra şi FCSB s-au înfruntat într-un duel extrem de important pentru cele două formaţii. Giurgiuvenii aveau nevoie de victorie pentru a-şi consolida locul de play-off, în timp ce FCSB avea nevoie de succes în special pentru a-şi reveni moral după o serie de meciuri mai puţin reuşite.

A rezultat un meci urât, cu numeroase intrări la limita regulamentului şi cu o dominare sterilă a celor de la FCSB care au avut 60% posesia şi doar două şuturi pe spaţiul porţii adverse.

Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, a închis excelent jocul, iar echipa sa a lovit de câteva ori extrem de periculos pe contraatac. 

Diferenţa s-a făcut, mai ales, pe flancul lui Gabi Enache, fundaşul FCSB-ului fiind pulverizat de raidurile lui Ioniţă, Balaure, Mrzljak sau Buţean.

De altfel, cele două goluri au venit din banda lui Enache. Mai întâi, în minutul 63, Ioniţă a deschis scorul dintr-un penalty obţinut tot de el la o intrare absurdă a lui Enache.

Apoi, în minutul 82, Buţean l-a întors pe toate părţile pe Enache, a centrat în faţa porţii, iar Abang, mult prea liber, a preluat, a pivotat şi a şutat frumos, la colţ.

S-a încheiat 2-0 pentru Astra, formaţie care păstrează patru puncte avans faţă de Dinamo Bucureşti, prima formaţie aflată în afara locurilor de play-off.

De eşecul FCSB-ului pot profita CFR Cluj, care dacă bate pe Sepsi Sf. Gheorghe se distanţează la cinci puncte, dar şi CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, formaţii care se află la scurtă distanţă în urma vicecampioanei României.

Într-un alt meci jucat duminică în Liga I, Gaz Metan Mediaş şi FC Voluntari au încheiat la egalitate, 1-1. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv