Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: FCSB și-a complicat viața în lupta pentru calificarea în play-off-ul UCL

FCSB, vicecampioana României la fotbal, are nevoie să treacă un singur tur preliminar pentru a-și asigura calificarea în grupele unei cupe europene.

Însă misiunea echipei antrenate de Nicolae Dică pare mai dificilă decât oricând, în condițiile în care jucătorii de la FCSB au făcut, marți seara, doar 2-2 acasă cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen.

Mai mult, oaspeții au condus în două rânduri, grație golurilor marcate de Krmencik și Kopic. Atacantul oaspeților a deschis scorul cu un șut plasat, la colțul scurt, după ce l-a amețit pe Larie. Kopic a făcut 2-1 în minutul 50, profitând de un balon respins aiurea, în față, de Niță.

Budescu egalase la 1 pentru FCSB, în minutul 37, după ce a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri. Teixeira a egalat la 2 în minutul 61, grație unei superbe lovituri cu capul din câțiva metri.

Însă FCSB a controlat jocul doar în ultima jumătate de oră, când Viktoria Plzen, mulțumită cu scorul de 2-2, s-a retras în apărare și a căutat să țină de rezultat.

În final s-a încheiat 2-2 meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen, iar impresia lăsată de vicecampioana României este una modestă, mai ales în raport cu pretențiile exprimate după campania de transferuri din vară.

Returul de săptămâna viitoare se anunță unul dur, Viktoria fiind o echipă redutabilă pe teren propriu, mai ales dacă ne uităm la rezultatele din ultimii ani, 1-1 cu AS Roma anul trecut, 3-3 cu Villarreal în 2015, 2-1 cu Lyon în 2014, 1-1 cu Șahtior Donețk în 2014, 2-1 cu ȚSKA Moscova și 0-1 cu Bayern Munchen în 2013.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv