Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Fotbal în cătușe! Un jucător a fost arestat chiar pe teren!

Că tot se spune că în România se face un circ ieftin de către DNA când îi scoate pe corupți cu cătușele pe ușa din față, sub camere de luat vederi. Iată ce informație de oferă News.ro: Miercuri, polițiștii brazilieni nu s-au împiedicat de ce spun penalii lor și l-au arestat pe fotbalistul Marlon Natanael de Lima Alexandre în timpul unui meci din liga secundă regională din Río Grande do Sul.

Arestarea fotbalistului brazilian Marlon Natanael de Lima Alexandre / Foto gaucha.com.br

Alexandre, fotbalistul în vârstă de 21 de ani al echipei Sapucaiense, a fost încătușat în minutul 15 în timp ce se afla pe banca de rezerve. Polițiștii din Porto Alegre au intrat în arenă şi l-au arestat pe Alexandre sub privirile colegilor săi, ale publicului și ale camerelor de luat vederi.

„Marlon Natanael de Lima Alexandre este cercetat pentru sechestrarea unei persoane abordate într-un centru comercial. Aceasta a fost sechestrată în timp ce cardurile sale de credit erau folosite la cumpărături”, a explicat Cesar Carrion, reprezentant al al poliţiei din Porto Alegre. În acest caz de sechestrare, alături de fotbalistul penal Alexandre, au fost arestate încă şase persoane.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv