Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Liga I s-a reluat cu o victorie importantă pentru FC Botoșani

Vineri după-amiaza s-a reluat, după o pauză de aproape o lună și jumătate, Liga I la fotbal.

Iar campionatul a reînceput cu o victorie extrem de importantă obținută de FC Botoșani. Moldovenii s-au impus, în deschiderea etapei a 22-a, cu 1-0, pe terenul formației Concordia Chiajna.

Grație acestui succes, bifat pe teren străin, FC Botoșani păstrează șanse pentru a se implica în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii I.

Moldovenii au controlat jocul în prima reprize a partidei de la Chiajna, dar și-au creat puține șanse de a marca.

Concordia a ieșit mai mult la joc abia după pauză, iar această decizie avea să o coste.

În minutul 72, Fabbrini a marcat singurul gol al partidei, după un contraatac de toată frumusețea al botoșănenilor. Chiar Fabbrini a stat la startul acțiunii continuate excelent de Golofca și Ongenda.

În cele din urmă, balonul a ajuns la același Fabbrini, jucător care l-a executat cu un șut superb, în vinclu, pe goalkeeperul advers.

A fost doar primul meci din etapa a 22-a a Ligii I la fotbal, rundă care continuă după următorul program: Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu (vineri, 1 februarie, ora 20.00), Dunărea Călărași – FCSB (sâmbătă, 2 februarie, ora 14.00), CFR Cluj – AFC Hermannstadt (sâmbătă, 2 februarie, ora 20.00), FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe (duminică, 3 februarie, ora 17.00), Viitorul Constanța – CS Universitatea Craiova (duminică, 3 februarie, ora 20.00), Dinamo București – Politehnica Iași (luni, 4 februarie, ora 20.00).

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv