Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Liverpool dă recital în UEFA Champions League. Englezii sunt la putere

După ce Manchester City a făcut spectacol marți seara, la Basel, și s-a impus cu 4-0, o altă echipă din Anglia, FC Liverpool, a fost performera zilei de miercuri.

Cormoranii sunt ca și calificați în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după ce s-au impus cu un neverosimil 5-0 pe terenul formației portugheze FC Porto.

Sergio Conceicao, antrenorul lui FC Porto, l-a preferat între buturi pe Jose Sa, în locul legendarului Iker Casillas, iar tânărul goalkeeper portughez a avut parte de o seară de coșmar.

Sadio Mane, de trei ori, Mohamed Salah și Roberto Firmino au rezolvat un meci în care oaspeților le-a ieșit aproape totul și în care Liverpool a înscris 5 goluri din șase șuturi pe spațiul porții adverse.

În derbiul serii, Cristiano Ronaldo l-a redus la tăcere pe Neymar, demonstrând încă o dată că brazilianul rămâne un jucător supraevaluat.

Iar Real Madrid s-a impus, cu 3-1, împotriva formației franceze Paris Saint Germain, având în acest moment prima șansă la calificarea în faza sferturilor de finală.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv