Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Liverpool – Manchester City, superderbiul englez din sferturile UCL

Miercuri seara se joacă ultimele două meciuri din prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

De departe cel mai atractiv meci al serii se anunță superderbiul englez dintre FC Liverpool și Manchester City.

Ținând cont de diferența din Premier League, City pare să fie favorită, mai ales că Liverpool are cam o întreagă echipă cu probleme medicale.

Brewster, Lallana, Matip și Woodburn sunt indisponibili, iar Emre Can, Clyne, Joe Gomez, Klavan și Solanke sunt incerți.

Însă dacă o echipă poate da lovitura împotriva lui City, aceea este Liverpool, mai ales că formația lui Jurgen Klopp s-a simțit foarte bine în actualul sezon de UEFA Champions League, reușind, printre altele, un 5-0 la Porto, un 7-0 cu Spartak Moscova și un 7-0 la NK Maribor.

Pe de altă parte, Manchester City a ajuns la un nivel în care pare că pierde doar dacă vrea ea. Culmea, una dintre înfrângeri a venit chiar în fața lui Liverpool, 3-4, la începutul acestui an.

Al doilea meci al serii se joacă pe Camp Nou. FC Barcelona dă piept cu AS Roma, iar bookmakerii susțin că se pune doar problema diferenței de scor la care vor câștiga catalanii.

Asta în ciuda faptului că Leo Messi nu este refăcut complet, iar împotriva lui Sevilla a fost aruncat în luptă pe final doar în disperare de cauză.

De la 21.45, ora României, FC Barcelona – AS Roma se vede pe Telekom Sport 1 și LOOK Plus, iar FC Liverpool – Manchester City se vede pe Telekom Sport 2 și LOOK TV.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv