Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Liverpool, pas mare spre calificarea în finala UEFA Champions League

FC Liverpool este ca și calificată în finala UEFA Champions League, după ce s-a impus fără drept de apel, 5-2, în confruntarea cu AS Roma de marți seara, de pe teren propriu, din prima manșă a semifinalelor.

Englezii au predat o lecție de fotbal până în minutul 70, perioadă de timp în care s-a jucat aproape exclusiv în jumătatea de teren a celor de la AS Roma.

Doar șutul lui Kolarov, în transversală, le-a dat ceva emoții gazdelor. Ulterior, însă, mașina de fotbal a lui Liverpool, condusă magistral de Salah, s-a pus în mișcare și a năucit o grupare, AS Roma, groggy.

Englezii au marcat de cinci ori, prin Salah și Roberto Firmino, câte două goluri, și Sadio Mane și au mai ratat câteva ocazii uriașe. Au fost cel puțin trei ratări mari semnate Mane plus încă două bare și două șuturi foarte bune ale lui Salah scoase cu greu de Alisson.

În minutul 75, însă, o greșeală capitală comisă de Jurgen Klopp a readus-o pe Roma în joc. Neamțul a vrut să-i acorde standing ovations lui Salah și l-a scos pe egiptean, moment în care jocul lui Liverpool s-a rupt.

Roma a simțit momentul favorabil și și-a creat patru ocazii mari într-un sfert de oră, reușind să transforme două dintre ele, prin Dzeko și Diego Perotti.

S-a terminat 5-2 pentru Liverpool, rezultat care mai oferă italienilor mici speranțe într-un nou miracol care s-ar putea produce pe Olimpico, după cel din returul cu FC Barcelona.

Totuși, la cum a jucat Liverpool în primele 75 de minute, este greu de crezut că englezii nu vor pune probleme în deplasare, mai ales că Roma este obligată să înscrie astfel că va ieși la atac și va lăsa spații de care să poată profita spiriduși precum Salah, Firmino sau Sadio Mane.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv