Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Manchester City și Tottenham, pași mari spre calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League

Anglia domină de o manieră categorică actualul sezon al UEFA Champions League.

Englezii au cinci echipe calificate în optimile de finală, iar două dintre ele au făcut deja pași importanți spre calificarea în sferturi.

Într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din această fază a competiției, Juventus Torino și Tottenham Hotspur au încheiat la egalitate, 2-2.

Italienii au început în forță și au avut 2-0 încă din minutul 9, Higuain reușind o dublă, al doilea gol fiind înscris din penalty.

Kane a redus din diferență în minutul 35, din pasa lui Dele Alli, dar în prelungirile primei reprize gazdele au primit încă un penalty, de această dată ratat de același Higuain.

Ca și în finala din sezonul precedent, cu Real Madrid, italienii au căzut fizic în repriza a doua. Tottenham a pus stăpânire pe joc, a dominat-o copios pe Juventus, dar s-a apropiat rar de poarta adversă.

Totuși, englezii au reușit să egaleze în minutul 71, grație golului marcat de danezul Eriksen.

Juventus – Tottenham s-a încheiat 2-2, iar englezii sunt acum mari favoriți la calificare, mai ales că este greu de crezut că italienii vor avea și în retur norocul unui 2-0 încă din minutul 9.

Într-un alt meci disputat marți seara, FC Basel nu a rezistat tăvălugului impus de Manchester City, iar elvețienii au fost demolați chiar pe teren propriu.

Trupa lui Josep Guardiola a dat recital și s-a impus, cu 4-0, grație golurilor marcate de Gundogan, de două ori, Bernardo Silva și Sergio Aguero.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv