Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Montini o resuscitează pe Dinamo

Sâmbătă seara, în cel mai așteptat meci din etapa a 20-a a Ligii I la fotbal, Dinamo București s-a impus, cu 3-0, împotriva Universității Craiova.

Aflată practic în moarte clinică, după cinci meciuri consecutive fără victorie, Dinamo a primit o gură uriașă de oxigen grație evoluției remarcabile a atacantului italian Mattia Montini.

Vârful de 26 de ani, crescut de AS Roma și trecut pe la Benevento, Bari sau Livorno, a făcut ce a vrut cu apărarea Craiovei și și-a trecut în cont un hattrick de zile mari.

Dinamo s-a adaptat mai bine la condițiile de joc și a fost mai eficientă în ofensivă, capitol la care practic s-a făcut diferența.

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă pe locul 11 în clasament și se apropie la șase puncte de locurile de play-off, păstrând șanse de a ajunge între primele șase echipe din Liga I.

Universitatea pierde o ocazie importantă de a intra cu adevărat în lupta pentru titlu, iar antrenorul Devis Mangia a recunoscut că echipa sa a picat un examen extrem de important.

În celelalte meciuri jucate până acum din etapa a 20-a a Ligii I s-au înregistrat următoarele rezultate: Concordia Chiajna – Politehnica Iași 3-6, FC Voluntari – Astra Giurgiu 1-1 și Gaz Metan Mediaș – AFC Hermannstadt 0-2.

Duminică avem Dunărea Călărași – Sepsi Sf. Gheorghe, de la 14.00, și FC Botoșani – FCSB, de la 20.00. Luni avem Viitorul Constanța – CFR Cluj, de la 20.00.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv