Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 

FOTBAL: Petrolul – Steaua 0-0. Bătaie fără gol pe un teren plin de nămol și… râme “ca pe mână”!

Cel mai aşteptat meci al etapei a 14-a a Ligii I la fotbal s-a disputat, duminică seara, la Ploieşti, Petrolul şi Steaua încheind la egalitate, 0-0.

chipciu-alex2_28802900

Confruntarea de pe celebra “OZN Arena” a fost din start pusă sub semnul întrebării, suprafaţa de joc fiind una execrabilă. Obligaţi să joace pe un teren plin de nămol (Alo? Primăria? Se aude?), jucătorii celor două formaţii s-au angrenat constant în lupte corp la corp, duelurile transformându-se mai mereu în unele de K1.

În aceste condiţii era greu de crezut că două echipe care oricum înscriu destul de rar (Petrolul – 0,61 goluri pe meci în tur; Steaua, campioana en-titre, – 1,3 goluri pe meci în tur) vor reuşi să găsească drumul spre poarta adversă. Petrolul – Steaua s-a încheiat 0-0, după un meci la finalul căruia oaspeţii au ieşit, evident, la atac.

“Este inadmisibil cum toţi îşi dau viaţa cu Steaua, dar în alte meciuri iau câte 2-3 goluri. Am avut un penalty neacordat. Meritam cele trei puncte”, a spus mijlocaşul Nicuşor Stanciu. Completat de fundaşul brazilian Guilherme care, deşi a jucat la Petrolul şi a mâncat o pâine bună pe “OZN Arena”, a ţinut să-i taxeze şi el pe “găzari”: “Terenul a fost foarte urât, sub orice critică. Nu ştiu ce au făcut oamenii de aici, dar când jucam eu la Petrolul aveam unul dintre cele mai bune terenuri din România. Nu se poate să laşi să se joace pe un asemenea teren”.

sursa foto: max-media.ro
sursa foto: max-media.ro

Cert este că egalul de la Ploieşti a convenit de minune formaţiei Astra Giurgiu, echipa antrenată de Marius Şumudică. Deşi giurgiuvenii au mari probleme financiare, Astra s-a impus fără probleme la Concordia Chiajna, 2-0, şi s-a distanţat la patru puncte în faţa Stelei.

1 Shares