Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Rapidul continuă să-și caute proprietar

Intrată în faliment în iunie 2016, echipa de fotbal Rapid București continuă să-și caute proprietar.

S-au încercat tot felul de variante pentru resuscitarea spiritului, dar cel puțin pentru moment situația este departe de a se reaprinde în Giulești.

Chiar dacă la unele meciuri din Liga IV, sezonul 2017-2018, proiectul controversat Academia Rapid, înființat cu sprijinul Primăriei Sector 1, a atras la stadion chiar și 10.000 sau 12.000 de spectatori.

Deocamdată, marca, culorile, sigla și trofeele aparțin, practic, de afaceristul basarabean Valerii Moraru prin intermediul companiei Sierra Quadrant SPRL.

Firma respectivă are rolul de a lichida datoriile acumulate în timp de echipa Rapid București și se ocupă de scoaterea la mezat a bunurilor din patrimoniul fostei echipe.

Deși inițial se vorbea doar despre o sumă de 406.000 de euro plus TVA, Moraru s-a aruncat la bani. Nu a acceptat suma respectivă, iar în cele din urmă s-a ajuns la 3,4 milioane de euro plus TVA.

Cum era de așteptat, nimeni nu a vrut să arunce acești bani, mai ales că situația este încă neclară.

Au fost programate, până acum, patru licitații, însă la niciuna dintre ele nu s-a prezentat nimeni. Astfel că prețul s-a înjumătățit, coborând la 1,7 milioane de euro plus TVA.

Ultima încercare va fi pe 9 februarie, la ora 10.00, la sediul din București al Sierra Quadrant SRL. Prețul de pornire este același, 1,7 milioane de euro plus TVA.

Însă, de această dată, doritorii pot face și oferte sub această sumă. Iar dacă nimeni nu se bagă la prețul minim solicitat, lichidatorul va organiza o ședință a Adunării Generale a Creditorilor și va expune ofertele primite.

Dacă nu este acceptată niciuna dintre oferte se va face o nouă ședință a Adunării Generale a Creditorilor pentru stabilirea unui preț de licitație.

Și totul pe nervii rapidiștilor care sperau ca personajul care preia aceste bunuri să se alăture proiectului Academia Rapid și să readucă în Giulești spiritul de luptă la nivel înalt, visul rapidiștilor fiind ca, în toamna lui 2019, când ar urma să se dea în folosință noul stadion din Giulești, echipa să fie deja în Liga a doua și să pregătească atacarea promovării în prima divizie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv